Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین قورچیان صداگذار سینمای ایران در گفتگو با خبرنگار مهر درباره تازه‌ترین فعالیت‌های خود گفت: از آنجایی که این روزها بیشتر درگیر صداگذاری فیلم‌ها برای جشنواره فجر هستیم، فیلم کوتاهی در دست ندارم و از میان فیلم‌های بلند هم باید منتظر بمانیم و ببینیم کدام‌یک برای حضور در جشنواره پذیرفته می‌شود.

وی درباره کارهای بلند خود توضیح داد: فیلمی از اصغر یوسفی‌نژاد با نام «عروسک» را در دست دارم که در مرحله صداگذاری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این فیلم مثل فیلم قبلی اصغر یوسفی‌نژاد یعنی «خانه» در قالب سکانس‌پلان کارگردانی شده و که طراحی فنی آن هم از نظر تصویر و هم از نظر صدا، کار پیچیده‌ای است. همه اتفاقات در تایم ۱۲۰ دقیقه در قالب سکانس‌پلان روایت می‌شود و همین ویژگی کار را کمی پیچیده کرده است.

قورچیان افزود: در حال کار روی فیلم تازه علی زمانی عصمتی هم هستم که فضایی پر از اجرای موسیقی دارد. اسم فیلم «راننده و پیانیست» است و به جهت اجرای موسیقی در صحنه، صداگذاری آن پیچیدگی‌های خاص خودش را دارد.

این صداگذار با اشاره به فیلم «بی‌مادر» به کارگردانی سیدمرتضی فاطمی هم توضیح داد: این فیلم را هم به تهیه‌کنندگی محمدرضا مصباح در دست دارم که به‌نسبت فیلم اول کارگردانش کار خوبی شده است و امیدوارم در جشنواره امسال پذیرفته شود. مشکلی که امسال جشنواره فجر دارد، پذیرش محدود آثار است و تا جایی که می‌دانیم فیلم‌اولی خوب هم زیاد داریم. «بی‌مادر» هم یکی از فیلم‌های خوب و قابل دفاع است.

تولیدات بیشتری نسبت به سال گذشته داشته‌ایم

قورچیان درباره افت کمی فیلم‌های متقاضی حضور در چهلمین جشنواره فیلم فجر در قیاس با جشنواره سال گذشته گفت: تا جایی که اطلاع دارم، اکثر فیلم‌های تولیدشده فرم تقاضای حضور در جشنواره را پر کرده‌اند و این امکان وجود دارد که به دلیل شرایط کرونایی، تولید آثار کمتر شده باشد. تولید فیلم هم به لحاظ شرایط مالی و هم به لحاظ شرایط کرونایی سخت شده است اما در مجموع احساس می‌کنم به نسبت سال گذشته، امسال تولیدات بیشتری داشتیم.

وی افزود: سال گذشته به دلیل کاهش شدید آثار فرآیند هیأت انتخاب در جشنواره حذف شد تا شور و حال فجر حفظ شود. امسال اما هم تولید بیشتر بوده و هم فیلمسازان خوبی برای جشنواره فیلم ارائه کرده‌اند. در میان فیلم‌اولی‌ها نیز فیلم‌های قابل توجهی هست در میان فیلم‌های کارگردانان باسابقه‌تر هم فیلم‌های خوبی می‌بینیم ولی تنها ۲۲ فیلم در جشنواره پذیرفته می‌شود و بخش فیلم‌اولی‌ها هم حذف شده که به نظرم اتفاق خوبی نیست.

قورچیان ادامه داد: حذف بخش «هنروتجربه» هم به نوعی یک آسیب است که برخی فیلم‌های خاص اجازه حضور در جشنواره را از دست می‌دهند. به‌عنوان مثال برخی فیلم‌ها ممکن است پروانه ساخت دیجیتال داشته باشند. خود من امسال فیلم جدید هادی محقق را در همین شرایط داشتم. فیلم جدید علی عسگری هم با همین شرایط در برلین به‌عنوان یک جشنواره استاندارد پذیرفته شده است. این دست آثار در بخش «هنروتجربه» جشنواره فجر می‌توانستند حضور موفق‌تری داشته باشند. حتی اگر شانس حضور در بخش اصلی را هم پیدا کنند، در کنار فیلم‌هایی که همه می‌دانیم بیشتر برای برگزارکنندگان جشنواره اهمیت دارند، حکم سیاهی لشگر را پیدا می‌کنند. اما در بخشی مثل «هنروتجربه» این آثار حداقل شانس دیده شدن در فجر را می‌توانستند داشته باشند. آسیب حذف این بخش‌ها بیشتر متوجه این دست فیلم‌ها می‌شود.

شرایط اقتصادی به دستمزد عوامل فنی آسیب می‌زند، نه بازیگران

این صداگذار جوان سینما درباره تأثیر شرایط تولید بر دستمزد عوامل هم توضیح داد: این شرایط تأثیری بر دستمزد بازیگران نداشته اما دستمزد عوامل فنی به‌رغم آنکه نسبت به گذشته تغییر کرده اما نه آنگونه که باید. شرایط اقتصادی سینما بیشتر روی دستمزد عوامل فنی تأثیر می‌گذارد. بازیگران همواره دستمزد خود را غالباً هم همان اول کار پول می‌گیرند اما سختی شرایط تولید بیشتر به کار ما به‌عنوان عوامل فنی آسیب می‌رساند.

وی افزود: در حال حاضر ما به لحاظ کاری تحت فشار هستیم و من هم ناگزیر برخی پروژه‌هایی که در دست داشتم را پس دادم. این فیلم‌ها اگر در فجر پذیرفته شوند، یک داستان داریم اما برخی که به فجر نمی‌رسند حتی بسته هم نمی‌شوند و باید دنبال عوامل بیفتیم که بیایید کار را جمع کنید! از این نظر هم حضور در جشنواره برای برخی از پروژه‌ها واقعاً تعیین‌کننده است. برای ما هم این شرایط بهتر است چرا که لااقل مجبور می‌شویم کار را تمام کنیم.

قورچیان در پایان گفت: حضور برخی فیلم‌ها در جشنواره از امروز تقریباً قطعی است اما با توجه به حذف بخش‌های جنبی جشنواره باید منتظر سرانجام برخی دیگر از فیلم‌ها بمانیم که امیدشان حضور در همین جشنواره است.

کد خبر 5381667 زهرا منصوری

منبع: مهر

کلیدواژه: سیدمرتضی فاطمی فیلم بی مادر هادی محقق عروسک علی عسگری چهلمین جشنواره فیلم فجر محمدرضا مصباح اصغر یوسفی نژاد حسین قورچیان شب یلدا موسیقی ایرانی تئاتر ایران فیلم سینمایی چهلمین جشنواره فیلم فجر نقاشی سینمای مستند حوزه هنری نمایشگاه نقاشی شبکه مستند سیما سازمان سینمایی قاسم سلیمانی تئاتر شهر کارگردان تئاتر حضور در جشنواره دستمزد عوامل سال گذشته عوامل فنی فیلم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۵۹۴۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آب به باتری کم مصرف تبدیل شد!

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، محققان مدعی هستند تراکم انرژی باتری جدید ۲برابر بیشتر از باتری های لیتیومی است. باتری جدید می تواند صنعت وسایل نقلیه برقی را دگرگون کند.

علاوه بر آن باتری های آبی از این مایع به عنوان حلال برای الکترولیت استفاده می کنند و به این ترتیب ایمنی آنها را ارتقا می دهند. باتری های لیتیوم یونی غیر آبی تراکم انرژی بالایی دارند اما ایمنی آنها به دلیل الکترولیت های ارگانیک آتش زا در معرض خطر است.

با این وجود باتری های آبی به طور کلی تراکم انرژی کمتری دارند که دلیل آن حلالیت محدودیت الکترولیت و ولتاژ پایین است. اکنون محققان چین یک باتری آبی مبتنی بر انتقال چند الکترونی هالوژن ابداع کرده اند. آنها به رهبری لی شیانگ فنگ از انستیتوDICP آکادمی علوم چین با همکاری دیگر پروفسور این انستیتو یک کاتد انتقال چند الکترونی مبتنی بر برومین و یودین ابداع کردند.

این کاتد به ظرفیت بیش از ۸۴۰Ah/L و تراکم انرژی ۱۲۰۰وات ساعت به ازای هر لیتر دست یافت.

محققان برای ارتقای تراکم انرزی باتری های آبی از محلول ترکیبی هالوژن یون های یودن و برومین به عنوان الکترولیت استفاده کردند. آنها یک واکنش انتقال چند الکترونی ابداع کردند.

طبق گزارش های موجود هنگامیکه محققان این الکترولیت را با آند وانادیم آزمایش کردندف متوجه شدند چرخه عمر باتری بیش از هزار بار شارژ است که این امر نشان دهنده ثبات بالای آن است. محققان همچنین اشاره کردند تراکم انرژی باتری فراتر از برخی الکترودهای جامد و هزینه تولید آن با باتری های لیتیومی یکسان است.

کد خبر 6097056 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • دومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی سمپاد برگزار می‌شود
  • ظرفیت های گردشگری گرمی در قالب جشنواره معرفی می شود
  • آب به باتری کم مصرف تبدیل شد!
  • حضور ناشران پخته‌خوار در نمایشگاه کتاب محدود می‌شود
  • جشنواره غذاهای سنتی شهرستان گرمی برگزار شد
  • نباید از خودنمایی مجازی یا خیابانی یکسری هنجارشکن محدود بترسیم
  • بلینکن: به تنهایی قادر به رقابت با حضور فزاینده چین دراقیانوس آرام نیستیم
  • به تنهایی قادر به رقابت با حضور فزاینده چین دراقیانوس آرام نیستیم
  • ۸۱درصد کل سدهای این استان پر شد | اگر بارش ها شدید هم باشد نگران نیستیم
  • جشن ریواس در روستای راونج دلیجان برگزار شد